Monday, July 26, 2010

Tiiiiidenes!!!

Lørdag ettermiddag kom an Fred-Michael å henta mej me dinne blå skjønnheita her attme an Thorgeir på sin grønne, og så for vi uti våjè for å klekke ut en plan i samråd me an Stian utpå BassBrothers. Målet va klart - Målet va Molde.

Ikkje lenge ettepå heiv ej mej rundt heime og pakka me mej akkurat det ej trengte det neste døgnet - og tru mej, det va bære akkurat - og heiv ej mej bakpå motorsykkelen has Fred-Michael. Så kjørte vi til Molde attme an Thorgeir å an Stian!

der vart vi mottatt av Maria, Borgar, Gudmund, Frantz, Live, Solveig og Andreas som hadde slått leir på Kviltorp Camping.

Dinne kjekke karen - Gudmund Nærø, ga oss husly for natta i sitt nye mobile palass. Her snakka vi strøken campingvogn fra seint på 70-talet!

Utover kvelden hygga vi oss me grilling og godtfolket som vi e!

heilt til seine kveldstimane slo oss ut, og myggen tvinga oss inn i telt og vogn - etter en liten tur nedi sentrum selvfølgelig!

Neste morgen strålte sola da vi pakka og takka for oss på campingen. Så suste vi avgårde heimover igjen. På Sjøholt stoppa vi og spiste søndagsmiddagen på Systra kafè attme Gudmund, Frantz & Live..

..før vi 4 på sykkel fann ut at: "neih, ska vi stikke en tur inni Geiranger da?" Og det va akkurat det vi gjor. Fred-Michael ser en smule skeptisk ut, men ej velge å tru d ikkje he me utsikta å gjer!

..for fint va der hvertfall!!

men etter mange timane på sykkel ette den gode middagen, gjor vi oss vel fortjent til kake og kvar sin frappe (iskaffi) på Cafè Olè

turen gjekk videre over fjellet til stryn, der vi tok oss ei lita slappe-av-på-graset-utafor-esso-me-en-is-pause!

Himmelen va fortsatt blå og tempen va heilt fantastisk. Nydelig motorsykkelvær!!

Videre kjørte vi gjennom Norangsdalen og til Øye, der vi pausa litt nedforbi slogen og kasta litt frisbee åsann!

Jada, KJEKKE turkamerata!!

til sist tok vi ferge fra Øye over til Sæbø..

..og suste videre avgårde til Ørsta og deretter tilbake til Ulsteinvik og så heilt ytterst ute på Flø, der vi avslutta turen med dinne utsikta:

fekk AKKURAT sett sola gå ned i havet - perfekt timing!

Ditte va bære tidenes helg med tidenes vær med tidenes folk med tidenes timing med tidenes husly med tidenes natur med tiiiiidenes framkomstmiddel!

No comments: