Tuesday, April 20, 2010

It's about time

he du nåkken gang opplevd å like en sang så godt at den berre spilla og går inne i hjerna di heeeeile dagen? og når du først sette den på og høre på den etter en lang skuledag, e det som alt letta fra skuldrane dine? for et lite øyeblikk glømme du alt anna? og kanskje mens du høre den for tredje eller fjerde gang, så gleda du dej sann til å høre den eeeen gang til, at det e like før du berre sette den på på nytt før den engang e færdig?

vel..ditte skjer faktisk med mej avåtil.. meeeget sjelden det e så alvorlig, men no he det altså skjedd igjen! Ej he det som regel med å uttale mej litt for sterkt om musikk ej lika veldig godt..bruka kanskje litt unødvendig sterke ord og overdrive kanskje veeldig om kor bra låta kanskje e, men vettuka? ej eeeeeeelska dinne låta! Dessverre for mej, klare ikkje ej å unngå å høre den så ofte ej he mulighet, så no gjenstår det berre å sjå kor lang tid det teke før ej blir møkka lei den.. men slik som det ser ut no, trur ej nesten det aldri kjeme til å skje!
Aleksander With e den fantastiske artisten som synge, og låta heite It's about time! Tipset kom fra en hyggelig med navnet Ove som tydeligvis he meget bra musikksmak! Sida han i tillegg kjenne an Aleksander With, e det vel ikkje fullstendig feil å sei: Takk for tipset, Ove:) skjønna ikkje korleis ej kunne overhørt dinne låta første gange ej hørte gjennom albumet!

No comments: