Monday, January 11, 2010

Back to reality!

Ei veke he gått forbi sida ej kom tilbake til Bergen, og her e det ingen kjære mor! Kulda he pressa sej nedi 18 minusgrade (så ej he sett hvertfall), og vi i sandviksbodene he forstått kar navnet på huset vårt kjeme frå!

Både utsida, og hvertfall innsida ser ganske så fint og flott ut, men i realiteten ekje det ALT som e like fancy schmancy som det ser ut til. Vinduskarmane e skrale and doesn't stand a chance mot den bitande kulda som pressa sej inn uttafrå! Ej he følt det på kroppen for å sei d sann! Ikkje engong varmeovnen av det goe gamle slaget vinne den kampen der. Den norske vinteren e et faktum, og vinduskarmen min e isbelagt! (ja, bildet e av vinduskarmen på rommet mitt - INNE!)

Tross alt e vi ekte sunnmørsjente, og vi trivst veldi godt her. Om nettene dele ej seng med opptil fleire dyne og pledd, og der e en sjarm med det også, sjøl om det e hakket vanskeligere å stå opp på morgenen. Utendørs oppleve vi den finaste vinteren vi he sett på så lenge vi kan huske, og med ull frå innerst til ytterst prøva vi å nyte den så godt vi kan.

En go måte å gjer det på e å ake ned fra fløyen på romperæsar!
Det tok av!

Gjekk så d suuusa!

KICKASS tur asså!! hælt gåen i baken og i magen!

kom oss heilskinna ned igjen hvertfall!!

No comments: