Monday, December 1, 2008

1. Desember? Hæ? Ka?

åjooda..
jula nærma sej med stormskritt med tanke på følelsen ej fortsatt he om att ej flytta til Bergen sann i for en mnd sida. Men no e d altså gått snart 4 mnd. Vi e forbi 1. søndag i advent og julestjerna og lysestaken e oppkomt i stuevindua.

Disse dagane e d jo eksamenstider, men ej e en smule bekymra over att ej ikkje stressa meir enn ej gjer. For å være heilt ærlig he ej lest skammelig lite med tanke på at det egentlig e ganske interessant tema vi he om. (Kultur, kommunikasjon osv.) Likevel føle ej att ej he lest sopass att ej veit sann ca ka d går i, så ej trur d kjeme til å gå heilt greit. No e d tross alt Interkulturell Forståelse ej studera. Litt chill studie for å sei d sann. Midt i disse tide he vi også tid til Juleball. I helga va d Krik som arrangerte! Alltid kjekt me gode grunna til å pynte sej!!




koselig kveld ditta:)

3 comments:

Arnhild said...

Så fine dere var! Lykke til på eksamen :)

Ingalill said...

hehe..takktakk! trenge d!

sindrerolv said...

Takk for det, ikke dum bloggen din heller! =) Ja det var stas med juleball :D Ja en veldig saklig julebrustest, så den kan du stole på ;) Det er dessverre vanskelig å få kjøpt vinnerbrusen her i Bergen pga at den brusen kommer egentlig fra trøndelag, men så lenge brusen er brun er det stas :D Anbefaler Bunnpris for å få kjøpt vinnerbrusen i Bergen =) Lykke til med eksamenslesinga framover! =)